4 Magazine online cu cadouri inspirate pentru băutorii de ceai

Andrei Pop      Wednesday, June 19, 2019

Share this page with a friend

Se apropie ziua mea și, inevitabil, mi-a fugit gândul la cadouri. Fiind băutor de ceai, am decis să fiu puțin egoist și să duc discuția în această direcție. O dată pe an cred că îmi permit să fiu și eu egoist cu conținutul pe care îl public pe blog :P Așadar, am decis sa caut câteva site-uri sau magazine online care oferă idei de cadouri demne de urmărit.

 

Cărturești

Nu cred că mai are nevoie de introducere. Acest brand este extrem de recunoscut și pe bună dreptate. La cărturești găsești cadouri foarte inspirate, ce variază de la agende ornate elegant la căni personalizate, jucării pentru copii, cărți de toate felurile și multe multe altele. Dacă ești curios să găsești ceva chiar interesant și de sezon, poți explora magazinul lor aici.

 

Arta ceaiului

Pe site-ul acestui magazin am găsit o mulțime de lucruri utile pentru băutorii de ceai. De la ceainice frumos ornate, la seturi complete de porțelan, infuzoare și termosuri, majoritatea cadourilor de la arta ceaiului combină utilul cu plăcutul. Ce e și mai bine e că sunt pentru toate buzunarele. Așadar, dacă vrei să găsești ceva drăguț, la un preț accesibil, intră pe magazinul lor acum.

 

Livada cu ceai

Este un alt magazin online despre ceaiuri și alte accesorii relevante acestora. Mai mult, aici găsești chiar și cafea. Și nu orice cafea. Cafea boabe. Găsești o gamă largă de sortimente de ciocolate și multe alte minunății.  Așadar, dacă vrei să explorezi lucruri nu doar din zona ceaiului, dar care, cumva, parcă tot se leagă de aceeași atmosferă, ai șanse foarte mari să găsești ceva bun pe această platformă.

 

Azay

Acest magazin e pentru cei cu buzunarele mai generoase dintre noi. Acestea fiind spuse, magazinul are cadouri categorisite pe o gamă largă de prețuri, variind de la sub 200 RON la peste 4000 RON (da, au niște lucruri chiar sofisticate).

Îți recomand să explorezi magazinul lor dacă:

  • Vrei să cumperi ceva de calitate și îți permiți să investești în ceva cu adevărat sofisticat;
  • Vrei să vezi ce înseamnă calitatea I, pentru ca, data viitoare când te mai plimbi prin magazine, să ai un termen de comparație și să poți observa deal-urile bune cu o mai mare ușurință.

Cam atât pentru moment. Sper că acest articol ți-a fost util și că ai acum un punct decent de pornire în ce privește cadouri inspirate pe care le poți oferi celor dragi. Pe curând!


Ți-a plăcut articolul? Mai avem multe informații și ponturi de împărtășit cu tine, dar nu le-am putut pune pe toate în scris. Așadar, dacă vrei să ne vedem live, intră pe pagina noastră de evenimente ca să vezi unde și când ne putem întâlni ca să te ajutăm să descoperi și mai multe din sfera etichetei și a bunului gust în general.

Dacă vrei să optezi pentru o variantă mai confortabilă, am pregătit și un curs online în care îți oferim detalii concrete, acționabile, despre cum poți deveni, în esență, un brand personal magnetic. Dacă accesezi acest link, vei beneficia de o reducere semnificativă pe care o oferim unui număr limitat de membrii ai comunității noastre.

Cu mare drag,

Andrei

Comments

BPM Banner 85%

Imagini de la evenimentele anterioare

Înscrie-te la newsletter pentru a fi mereu primul care află despre informațiile și evenimentele pe care Etiquette Training le oferă!