Eticheta în afaceri

Despre boabele de cafea și relevanța lor în etichetă și protocol

Personal, beau cafea foarte rar spre deloc. Dar, mai devreme sau mai târziu cu toții suntem gazde pentru persoane care consumă această băutură. De aceea, e absolut relevant să aflăm cât mai multe, pentru a oferi cea mai bună cafea oaspeților noștri.

Andrei Pop      Saturday, June 15, 2019

Cafeaua la birou: ponturi utile pentru o experiență plăcută

Dat fiind cât de prezentă este cafeaua în viața profesională românească, mi se pare important să îți ofer câteva ponturi pentru ca experiența tuturor să fie una cât mai plăcută.

Andrei Pop      Wednesday, June 12, 2019

Tu știi e ce în cafeaua ta? Află acum cele 12 tipuri de cafele

Eticheta este arta de a fi un om plăcut oriunde, oricând. De aceea, e esențial să știm cum să fim o gazdă bună pentru oricine ne intră pe ușă. Și, ca să facem acest lucru, trebuie să cunoaștem un minim despre cafele, ceaiuri și alte băuturi în general.

Andrei Pop      Tuesday, June 11, 2019

BPM Banner 85%

Imagini de la evenimentele anterioare

Înscrie-te la newsletter pentru a fi mereu primul care află despre informațiile și evenimentele pe care Etiquette Training le oferă!